Kærlighed for det gode produkt

Hos La Femme Rousse er vores mål er at lave tøj af højeste kvalitet og som du vil elske at bruge - ligeså højt som vi elsker at lave det.

Vi er her for at skabe unikke designs, der er født cirkulære og forbliver det. Alle kollektioner bliver lavet af genanvendte kvalitetstekstiler eller deadstock-materialer, som er overskydende materialer fra andre modevirksomheder 🌿

Din krop er smuk

Vi laver tøj til almindelige kroppe, som alle er smukke præcis som de er. Derfor er pasformen i de fleste styles fleksibel, således den passer den individuelle krop og kan tilpasses til dig over tid. På den måde har du altid har det fit, som er bedst for dig og din krop.

Vi tror på reinkarnation

Vi er konstant på jagt efter eksisterende materialer, der kan genfødes og få et nyt, langt liv som en del af din garderobe. Alt bliver nøje udvalgt og kvalitetsikret inden vi slipper dansk kreativitet og håndværk løs. Vi laver unikke styles, der ikke er baseret på flygtige trends, men med en æstetik, der holder sæson efter sæson. Vi skaber mode med mening og en god fortælling.

Nirvana er det sted hvor mode, luksus, genbrug og håndværk går op i en højere enhed 🕊