Privatlivspolitik

GENERELT
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, starter en online chat, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandler vi desuden: navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse ved køb.

SIKKERHED
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

FORMÅL
Oplysningerne, der indsamles gennem cookies, bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig.

De oplysninger, du selv har indtastet bruges til at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de varer, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores serviceniveau, indhold, købsoplevelse etc. I det omfang du har givet samtykke til det, bruges din e-mailadresse samt dit købsmønster til at fremsende et nyhedsbrev til dig, som du til enhver tid kan afmelde dig. Dette kan du til enhver tid framelde dig ved at anvende linket i hver enkelt nyhedsbrev.

PERIODE FOR OPBEVARING
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Du vil til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til info@lafemmerousse.dk.

VIDEREGIVELSE AF DATA
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse i henhold til persondataforordningen.

HVILKE DATABEHANDLERE BENYTTER VI?
Vi benytter Klaviyo til at håndtere vores email-nyhedsbrev og Shopify til håndtering af ordrer. Derfor vil data også blive videregivet til disse platforme.

INDSIGT OG KLAGER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@lafemmerousse.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.