Mød vores stifter

La Femme Rousse er en dansk visionær modevirksomhed etableret i 2019 af Susanne Guldager. De kerneværdier, som La Femme Rousse repræsenterer, harmonerer med den livsstil som vores stifter og kreative direktør udlever i det private.

Hvad enten det handler om det personlige eller brandet, så er originalitet, genbrug og kvalitet meningsfyldte elementer for Susanne Guldager.

Design universet er legende, elegant og feminitet. Og så er alt gennemarbejdet med en 100% perfektionisme.

Genanvendelse af materialer

De fleste af vores produkter er skabt af genanvendte materialer fra tekstilindustrien. De leveres af vores faste samarbejdspartner Elis, som er en international tekstilservice virksomhed.

Vi overtager med stor glæde og entusiasme deres kasserede tekstiler, som stadig har et stor potentiale for os. På den måde arbejder vi cirkulært og undgår at værdifulde materialer ender på forbrændningen.

Efter en grundig kvalitetssikring indfarves, broderes eller anvendes tekstilerne som de er. Herefter skabes de smukkeste styles af kyndige hænder i Portugal.

Ansvarlig produktion

Alle vores produkter bliver produceret af erfarne hænder i Portugal. For La Femme Rousse er stærke og respektfulde menneskelige relationer helt essentielt for at skabe et godt produkt. Det er i fællesskabet at magien opstår.

Vi er dybt taknemmelige for vores samarbejdspartner Win-Win Textiles, som står for al produktion. Vores primære fabrik er en familieejet virksomhed, som har eksisteret siden 1984. Alle led i produktionen bliver løbende besøgt og under selve produktionen er vi i tæt kontakt for at sikre det høje kvalitetsniveau, som vores brand er kendt for.

Alle led i produktionen har årtiers erfaring med at levere til premium brands, derfor er kvalitet og punktlighed en garanti.