Mød vores stifter

La Femme Rousse betyder den rødhårede kvinde og er en dansk visionær modevirksomhed etableret i 2019 af Susanne Guldager. De kerneværdier, som La Femme Rousse repræsenterer, harmonerer med den livsstil som vores stifter og kreative direktør udlever i det private.

Hvad enten det handler om ildsjælen bag La Femme Rousse eller selve brandet, så er originalitet, genbrug og kvalitet meningsfyldte elementer for Susanne Guldager.

Genanvendelse af materialer

La Femme Rousse skaber luksusmode til kvinder udelukkende lavet af den overflod af tekstiler, der allerede eksisterer i verden. Vi nærer tanken om færre produkter af højere kvalitet.

Alle vores produkter er produceret af genanvendte tekstiler fra vores samarbejdspartner Elis eller af deadstock materialer fra vores fabrikker i Portugal.

Flere af tekstilerne bearbejdes med et broderi eller et print og transformeres derved til et originalt designprodukt, hvor vores designsignatur tydeligt træder frem.

Ansvarlig produktion

Alle vores produkter bliver produceret af erfarne hænder i Portugal. For La Femme Rousse er stærke og respektfulde menneskelige relationer helt essentielt for at skabe et godt produkt. Det er i fællesskabet at magien opstår.

Vi er dybt taknemmelige for vores samarbejdspartner Win-Win Textiles, som står for al produktion. Vores primære fabrik er en familieejet virksomhed, som har eksisteret siden 1984. Alle led i produktionen bliver løbende besøgt og under selve produktionen er vi i tæt kontakt for at sikre det høje kvalitetsniveau, som vores brand er kendt for.

Alle led i produktionen har årtiers erfaring med at levere til premium brands, derfor er kvalitet og punktlighed en garanti.